Cautare

5020 de rezultate pentru "stoica ion" (3.22 secunde)
In urma remizei dintre UTA Arad si FCSB, obtinuta in-extremis de gazde, dupa ce ros-albastrii au incasat trei cartonase rosii in ultimele minute, MM Stoica, a lansat un atac la adresa centralului Adrian Cojocaru (42 de ani), pe care il acuza ca o dezavantajeaza intentionat pe vicecampioana cu fiecare ocazie.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Unii jucatori nu au rezistat, iar acum, managerul general, Mihai SToica, le cere celor ramasi sa arate ca merita sa joace in tricoul ros-albastru.
Mihai Stoica a dezvaluit ca jucatorii l-au dorit. ... La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.
Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat ultimele informatii din jurul fotbalistului. ... 18 meciuri, 7 goluri si 3 pase decisive sunt cifrele lui Ianis Stoica la FCSB in acest sezon.
Mihai Stoica a vorbit despre transferul lui Marko Dugandzic la CFR Cluj. ... Daca mutarea are sens pentru MM Stoica din punctul de vedere al jucatorului, managerul general de la FCSB a fost socat de decizia celor de la CFR de a mai aduce inca un atacant.
Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Messi. ... A ajuns, unde a ajuns, datorita Barcelonei, eu cred ca Messi se apropie de final", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro.
Meme Stoica (56 de ani) a vorbit despre infrangerea suferita de FCSB, scor 0-2, in fata U Craiova, pe Arena Nationala.
Meme Stoica, managerul FCSB, a intrat in direct prin telefon dupa victoria ros-albastrilor din Gruia, 1-0. ... Cred ca ar trebui sa fie consultat de un specialist de comunicare inainte sa mai apara pe la conferinte", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.
Mihai Stoica a recunoscut ca nu-i poate recomanda niciun aparator lateral din Liga 1, dar ca are un fotbalist roman care ii este pe plac.
Mihai Stoica, managerul general FCSB, si Basarab Panduru au criticat dur evolutia echipei nationale din Muntenegru. ... Era clar ca nu joaca la Atalanta", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. ... Eu nu tin minte sa fi vazut un meci asa slab", a mai spus Mihai Stoica.
Dupa ce Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Joyskim Dawa, fundasul central al FC Botosani, Mihai Stoica a anuntat si el inca un transfer facut de FCSB.
Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal s-a intrunit in cursul zilei de luni, 26 iunie, si s-a decis sanctionarea finantatorilor de la FCSB si CFR Cluj, Gigi Becali si Ioan Varga, cat si a lui Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB.
Stoica 38, Oprut 41, Negut 45+1 Echipe de start: ... Cabuz - Butean, Gaman, Bejan, Oprut - Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica - Negut, Paraschiv Rezerve: ... Oroian (suspendat), Ionut Stoica Antrenor:
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011). ... Intr-un interviu dat in 2010, Ion Hobana declara ca sunt doua tipuri de argumente pentru care a luat si ia si in continuare in serios studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate:
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
google-analytics.com